Belastingadvies

Bent u op zoek naar een belastingadviseur in Kampen en omgeving, voor belastingadvies? Diender Consultancy helpt u bij alle zaken rondom belastingen. Denk aan de aangiften voor uw btw, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. 

Belastingadviseur in Kampen 

Als ondernemer heeft u ervoor gekozen om uw kwaliteiten volop te benutten en voor uw passie te gaan. Wij kunnen begrijpen dat het aangeven van alle belastingen daar niet bij hoort. Dit is voor ons wel het geval! Daarom willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Als belastingadviseur in Kampen geven wij niet alleen belastingadvies voor de aangiften, maar kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht. Door samen te kijken naar de toekomstige ontwikkelingen in uw onderneming kan Diender Consultancy u voorzien van optimaal belastingadvies. Zo weet u zeker dat u niet te veel belasting betaalt. 

Aangiften laten doen

Naast ons belastingadvies helpen wij u ook graag met de volgende aangiften:

  • Omzetbelasting (btw);
  • Inkomstenbelasting;
  • Vennootschapsbelasting/dividendbelasting;
  • Schenk- en erfbelasting;
  • Toeslagen. 

Hulp bij belastingcontroles

Krijgt u een belastingcontrole? Dan is het belangrijk dat u hier de juiste ondersteuning bij krijgt. Diender Consultancy begeleidt u hierbij met de correspondentie naar de belastingdienst. Ons doel is om naheffingen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u in aanraking komen met naheffingen, dan helpen wij u met de bezwaar- en beroepsprocedures. 

Uit handen geven van belastingen

Het aangeven van belastingen kent veel regels. Wij kunnen ons voorstellen dat u deze regels als ondernemer niet allemaal kent. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste ondersteuning krijgt. Bevindt u zich in een complexe situatie? Dan schakelen wij met ons netwerk van gespecialiseerde belastingadviseurs, zodat u gegarandeerd het beste advies krijgt.  

Op zoek naar een administratiekantoor in Kampen?

Bent u op zoek naar een belastingadviseur in Kampen en omgeving? Diender Consultancy helpt u graag met belastingadvies en uw aangiften. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het full service kantoor in Kampen waar de financiën van uw onderneming in veilige handen zijn. Ondersteunt in financiële administratie, jaarrekeningen en fiscale zaken. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Geef u administratie uit handen.

Contact

Roelenweg 11,
8021 EV Zwolle

038 - 234 03 17
info@dienderconsultancy.nl

KVK  || 65974328
BTW || NL002281835B10

Privacy voorwaarden                                     Algemene voorwaarden

© 2022 Diender Consultancy  | Alle rechten voorbehouden Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics